ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΕΟΛΑΙΑ Ε.Κ.Ε. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ τη Μουσική βραδιά: «’Εντεχνο Τραγούδι» [16/01/2016]

Μουσική βραδιά: «’Εντεχνο Τραγούδι»

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Ε.Κ.Ε. ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ Ο.Κ.Ο.Ε.

Καλησπέρα και καλώς ορίσατε,

Από μέρους της Νεολαίας ΕΚΕ και της Νεολαίας ΟΚΟΕ σας καλώς ορίζουμε.

Ευχόμαστε καλή χρονιά. Πρώτα από όλα στην ιδιαίτερη πατρίδα και  το λαό μας, ώστε αν καταστεί δυνατό να έρθει μια δίκαιη, λειτουργική και βιώσιμη λύση όπως πολλές φορές την έχουμε περιγράψει, προς όφελος όλων των νόμιμων κατοίκων της Κύπρου.

Ευχές για ξεπέρασμα της κρίσης στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Προσωπικές ευχές σε όλους σας.

Κυρίες και κύριοι,

Εγκαινιάζουμε για το 2016 μια σειρά δράσεις.

Πρώτα τρεις μουσικές βραδιές. Σήμερα για το έντεχνο τραγούδι. Στις 20 Φεβρουαρίου για το λαϊκό τραγούδι και τις 7 Μαΐου για το Ρεμπέτικο. Πολύτιμη η συνεργασία με τα παιδιά από την Κίνηση για την Προβολή και Προώθηση του Κυπριακού Πολιτισμού, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Αποφασίσαμε και θα ξεκινήσουμε πάλι με τη συμβολή της Κίνησης για την Προβολή και Προώθηση του Κυπριακού Πολιτισμού τη λειτουργία τις Κυριακές Χορευτικού συγκροτήματος από τις 16:00 ως τις 18:00. Σύντομα θα ανακοινώσουμε πότε ξεκινά η πρώτη συνάντηση. Στο Χορευτικό μας συγκρότημα θα συμμετέχουν και άτομα που είναι προχωρημένα ώστε να μπορέσουμε να ωφεληθούμε από την εμπειρία τους. Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.

Τον Μάρτιο επίσης σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, σε συνεργασία με την Πρεσβεία και την ομάδα αιμοδοσίας της ΕΦΕΚ Αθήνας θα συμμετέχουμε σε εθελοντική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ. Αυτό είναι απαραίτητο για να ενισχύσουμε την Κυπριακή Τράπεζα αίματος, που όλοι έχουμε ανάγκη. Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.

Τέλος στις 17 Απριλίου για δεύτερη φορά (σε συνεργασία αν είναι δυνατό και πάλι με την ΕΦΕΚ Αθήνας) θα συμμετέχουμε στην περιβαλλοντική εθελοντική δράση LETS DO IT GREECE.

Σας θέλουμε όλους και όλες συμπαραστάτες και να συμμετέχετε σε αυτές τις πρωτοβουλίες μας.

Σας ευχόμαστε να περάσετε καλά.