ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από την ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ «Του χρυσού ανάγλυφου του Αγίου Μάμαντος πολιούχου της Μόρφου» [Αθήνα, Κυπριακή Εστία, Πέμπτη 10/11/2016]

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ «Του χρυσού ανάγλυφου του Αγίου Μάμαντος πολιούχου της Μόρφου»

 

     

Πραγματοποιήθηκε η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ «Του χρυσού ανάγλυφου του Αγίου Μάμαντος πολιούχου της Μόρφου» από το Σύνδεσμο Αποδήμων Διαμερίσματος Μόρφου Αγγλίας σε συνεργασία με την Ένωση Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Κ.Ε.).

Το χρυσό ανάγλυφο του Αγίου Μάμαντος πολιούχου της Μόρφου απενεμήθη στον Πρέσβη ε.τ. κύριο Θέμο Στοφορόπουλο, και στον Στρατηγό ε.ά. κύριο Δημήτρη Αλευρομάγειρο σε αναγνώριση της προσφοράς τους στον αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης και οικοδεσπότης Γιώργος Συλλούρης, στη συνέχεια μίλησε ο γλύπτης, και Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποδήμων Μόρφου Αγγλίας Νικόλαος Κοτζιαμάνης, ο οποίος και στο τέλος της εκδήλωσης απένειμε και τις τιμητικές διακρίσεις,

Στην αντιφώνηση του ο Θέμος Στοφορόπουλος ανέπτυξε τις διαχρονικές διπλωματικές πτυχές του Κυπριακού, και ο Αντιστράτηγος ε.ά.  Δημήτρης Αλευρομάγειρος ως διοικητής 336 ΤΕ κατά την διάρκεια της εισβολής, στα τεκταινόμενα τότε.