Την εκδήλωση διοργάνωσαν :
Η Κυπριακή Πρεσβεία,η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας(ΟΚΟΕ),η Ένωσις Κυπρίων Ελλάδος(ΕΚΕ) και το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών(,ΕΚΠΑ).
Στην εκδήλωση παρέστησαν :
Ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κ.Ρίζος,ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών ,ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Φώτης Κουβέλης,Εκπρόσωποι Ελλαδικών και Κυπριακών κομμάτων, Εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων,Πανεπιστημιακοί Καθηγητές,ο Αντιπρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου κ. Ναπολέων Μαραβέγιας,ο Δήμαρχος Λύσης κ.Αντρέας Καουρής και η Δήμαρχος Ακανθούς κα Χατζηκλεάνθους,ως εκπρόσωποι των κατεχομένων δήμων,Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ.Απόστολος Κακλαμάνης,ο πρώην Υπουργός Παιδείας της Κύπρου κ.Ανδρέας Φιλίππου, ο Πρόεδρος της ΣΕΥΑΕΚ κ Ευάγγελος Κουρής και πλήθος κόσμου.
Την εκήλωση χαιρέτησαν :
Ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ κ. Ναπολέων Μαραβέγιας,
Ο Πρόεδρος της ΟΚΟΕ κ. Γεώργιος Συλλούρης,
Ο Πρόεδρος της ΕΚΕ κ.Λεωνίδας Μασσοστασής και ο Δήμαρχος Λύσης κ Αντρέας Καουρής.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος.
 Ακολούθησε σύντομο μουσικό πρόγραμμα,  με τον εξαίρετο Κύπριο τραγουδιστή Κώστα Χατζηχριστοδούλου, με συνοδεία στο πιάνο από τον  Γιώργο Παγιάτη.
Η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο                                                                            

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ο.Κ.Ο.Ε.  ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΛΛΟΥΡΗ
Στις 20 Ιουλίου 1974, η Τουρκία με αφορμή το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου εισέβαλε παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία , κατέλαβε το 37% του εδάφους της και κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων του Ο.Η.Ε, το κατέχει μέχρι σήμερα.
  Οι συνέπειες της τουρκικής εισβολής ήταν ο ξεριζωμός και η προσφυγοποίηση στην ίδια μας την πατρίδα. 200.000 Ελληνοκυπρίων. Το ένα τρίτο του συνολικού πληθυσμού – εκτοπίσθηκε από το κατεχόμενο Βόρειο τμήμα, ενώ οι Τουρκοκύπριοι των ελεύθερων περιοχών μεταφέρθηκαν με τη βία από την ηγεσία τους στις κατεχόμενες περιοχές.
Μερικές μόνο εκατοντάδες εγκλωβισμένοι (από τις 20.000 στα τέλη του 1974) έχουν απομείνει στα κατεχόμενα χωριά τους και ζουν κάτω από συνθήκες καταπίεσης, εκφοβισμού και στερήσεων.
Κατά την τουρκική εισβολή φονεύθηκαν περί τις πέντε χιλιάδες ελληνοκύπριοι και ελλαδίτες αδελφοί μας, που έδωσαν το αίμα τους για να αντικρούσουν τις ορδές του αττίλα, υπερασπιζόμενοι την υπόσταση της κυπριακής δημοκρατίας και την ελευθερία της Κύπρου μας.
  Δεκάδες κύπριες κάθε ηλικίας έχουν βιασθεί από τους τούρκους κατακτητές.
Το διεθνές έγκλημα του εποικισμού  στην Κύπρο.
Ο εποικισμός σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο (άρθρο 49 της συνθήκης της Γενεύης,1949), αποτελεί έγκλημα πολέμου. Δεν πρέπει να συγχέεται με τη μετανάστευση, νόμιμη ή «παράνομη». Ο εποικισμός είναι η οργανωμένη και συστηματική μεταφορά πληθυσμού σε κατεχόμενο έδαφος από την κατοχική δύναμη, με σκοπό να ανατρέψει τη δημογραφία.
Στην Κύπρο, η πρώτη προσπάθεια εποικισμού από την Τουρκία, γίνεται αμέσως μετά την εισβολή, με την παραμονή Τούρκων στρατιωτικών που έλαβαν μέρος σ’ αυτή, καθώς και των οικογενειών τους. Από το 1975 και μετά, ακολουθεί η οργανωμένη και μαζική μορφή εποικισμού, όπου μεταφέρονται μαζικά πληθυσμοί εποίκων, οι πλείστοι από την Ανατολία.
Το εθνικό ξεκαθάρισμα της κατεχόμενης περιοχής και η μαζική μεταφορά Τούρκων από την Τουρκία, σε συνδυασμό με την εκδίωξη των Ε/κ από την περιοχή, την καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς, χριστιανικών μνημείων και την παράνομη αλλαγή των τοπωνυμίων, εντάσσονται στο σχεδιασμό για διχοτόμηση της Κύπρου.
Τον εποικισμό στην Κύπρο έχουν καταδικάσει τόσο τα Ηνωμένα Έθνη με σχετικά ψηφίσματα, όσο και το Συμβούλιο της Ευρώπης με τις εκθέσεις Κουκό (1992) και Λάακσο (2003).

Πέραν των 150.000 εποίκων  από την Ανατολία έχουν μεταφερθεί και εγκατασταθεί στο κατεχόμενο τμήμα, με στόχο την αλλοίωση της δημογραφικής δομής του νησιού.
  Η σύληση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, η βεβήλωση των μνημείων και των εκκλησιών μας είναι ένα εξαιρετικής σημασίας τραγικό αποτέλεσμα  της πρακτικής των τούρκων που εφαρμόζεται ανά τους αιώνες.
Τουλάχιστον 55 εκκλησίες μετατράπηκαν σε τεμένη.
Το κατοχικό καθεστώς εφαρμόζει μεθοδικά μακροχρόνιο σχέδιο για εξάλειψη της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς 9.000 χρόνων στο κατεχόμενο     τμήμα.
Στις 13 Φεβρουαρίου 1975 ο Ντενκτάς προχώρησε σ' ένα ακόμη βήμα προς τη διχοτόμηση της Κύπρου, ανακηρύσσοντας την κατεχόμενη περιοχή σε "Τουρκική Ομόσπονδη    Πολιτεία    της    Κύπρου".
Ο Ντενκτάς στις 15 Νοεμβρίου 1983 ανακήρυξε τη λεγόμενη "Τουρκική Δημοκρατία    της    Βόρειας    Κύπρου".
Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, με τα ψηφίσματα του 541 και 550, καταδίκασε ως νομικά άκυρη την ανακήρυξη του ψευδοκράτους και κάλεσε όλες τις χώρες να μην το αναγνωρίσουν. Μόνο η Τουρκία αναγνώρισε το ψευδοκράτος.


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ  2004- ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ
Στο δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004, το 76% των ελλήνων της Κύπρου, τάχθηκε υπέρ της απόρριψής του, διότι έκρινε ότι θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στην κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την δημιουργία δύο χωριστών κρατών.
Όλως ενδεικτικά, το σχέδιο προέβλεπε  την παραμονή 6.000 στρατιωτών που θα εγκαθίσταντο, σε έξι επιχειρησιακά και τρία εκπαιδευτικά στρατόπεδα επανδρωμένα με άρματα μάχης, πυραύλους  και εναέρια μέσα.
  Σε ότι αφορά στις αγγλικές βάσεις θα αποκτούσαν αιγιαλίτιδα ζώνη και θα απολάμβαναν απόλυτης και ανενόχλητης πρόσβασης στην θαλάσσια περιοχή, που βρίσκονται τα οικόπεδα υδρογονανθράκων και θα εξασφάλιζαν αποκλειστική οικονομική ζώνη.
Κυρίες και κύριοι,
βρισκόμαστε  σήμερα εδώ  για να τιμήσουμε  τους  Έλληνες της Κύπρου και τους Ελλαδίτες αδελφούς μας, που πολέμησαν το 1974 ή θυσιάστηκαν  για την ελευθερία της Κύπρου σε έναν άνισο αγώνα με τις ορδές του Αττίλα.
  Πέρασαν 44 χρόνια από το δίδυμο έγκλημα του προδοτικού πραξικοπήματος και της βάρβαρης τουρκικής εισβολής, η μισή μας πατρίδα εξακολουθεί να κατέχεται παράνομα από τα τουρκικά στρατεύματα και οι έποικοι να λυμαίνονται τα σπίτια και τις περιουσίες μας.
  Η  μοιρολατρία, η ηττοπάθεια και η εγκατάλειψη του αγώνα  για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, ασφαλώς δεν μας εκφράζουν .
  Δεν έχουμε το δικαίωμα να συνθηκολογούμε με την ούτω λεγόμενη « εφικτή λύση» δηλαδή τη λύση που θα μας προσφέρει  ο κ. Ερντογάν για να εξυπηρετήσει  τους δικούς του μεγαλόπνοους ιμπεριαλιστικούς  σχεδιασμούς εις βάρος της κυπριακής δημοκρατίας και του κυπριακού ελληνισμού.
  Αντίθετα, έχουμε την ευθύνη, το ιστορικό  και εθνικό χρέος να συνεχίσουμε τον αγώνα, ώστε να πιεστεί  ο παράνομος κατακτητής, η Τουρκία να συμμορφωθεί  προς το  διεθνές  και ευρωπαϊκό δίκαιο.
  Οι κραυγές, απειλές και εκβιασμοί που δεχόμαστε  για να  υποκύψουμε στην « όποια λύση», «στην εφικτή λύση», διότι διαφορετικά  θα οδηγηθούμε σε δύο κράτη, είναι επικίνδυνες και στρέφονται  ευθέως κατά των συμφερόντων  της Κυπριακής Δημοκρατίας και του κυπριακού ελληνισμού.
   Ανάλογες ήταν οι απειλές και επί σχεδίου Ανάν προκειμένου να εξυπηρετηθούν  τα συμφέροντα  της Τουρκίας και να αποκτήσουν οι αγγλικές βάσεις υφαλοκρηπίδα, εναέριο χώρο, αιγιαλίτιδα ζώνη, η οποία συμπεριελάμβανε  τα οικόπεδα με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου!!
  Εμείς ως Ο.Κ.Ο.Ε, η Ε.Κ.Ε αλλά και η ΠΟΜΑΚ, έχουμε ομόφωνα ψηφίσματα των γενικών συνελεύσεών μας, που θέτουν συγκεκριμένα κριτήρια, ώστε να γίνει αποδεκτή και να θεωρηθεί δίκαιη και βιώσιμη η λύση του κυπριακού.
 Τα κριτήρια αυτά μεταξύ άλλων είναι:
Η πλήρης αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής και των εποίκων, η εφαρμογή  των ψηφισμάτων του Ο.Η.Ε περί Κύπρου, του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου και του ευρωπαϊκού κεκτημένου χωρίς τις αποκλίσεις, που δόλια και απατηλά αποκρύπτονται  και συγκαλύπτονται  από τον κυπριακό λαό με σχέδια λύσης τύπου Ανάν και ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως εφαρμόζονται στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά και πολιτισμένα κράτη.
  Αν οι προϋποθέσεις αυτές δεν πληρούνται σε πρόταση σχεδίου  λύσης, ασφαλώς και πρέπει να απορριφθεί  από τον Κυπριακό λαό και δεν μας δημιουργούν ενοχές οι ύβρεις  και συνειδητές συκοφαντίες περί δήθεν απορριπτικών , από τους οπαδούς της « εφικτής λύσης».
 Ο Θουκυδίδης έδωσε την διαχρονική απάντηση στις διεθνείς σχέσεις και συμφωνίες όταν διαπραγματεύονται ένα ισχυρό κράτος όπως είναι η Τουρκία με ένα μικρό κράτος, όπως είναι η  Κύπρος, ποιος εκ των δύο θα επιβάλει τα συμφέροντά του.
  Οι οπαδοί της «εφικτής λύσης», δεν αντιλαμβάνονται ότι η ηγεσία της Τουρκίας και ο κ. Ερντογάν, που αμφισβητούν την συνθήκη της Λωζάνης, που εξαγγέλλουν δημόσια ότι η στρατηγική τους είναι να καταλάβουν 20 ελληνικά νησιά, που αποκαλούν την Κυπριακή Δημοκρατία εκλιπούσα, που στην πρόσφατη παράνομη επίσκεψή του στην Κύπρο, την θεωρεί κομμάτι της Τουρκίας, ότι ο αντίπαλός μας δεν είναι αξιόπιστος, αλλά έχει ιμπεριαλιστικές, κατακτητικές βλέψεις;
  Δεν αντιλαμβάνονται ότι  «εφικτή λύση»,  είναι αυτή που θα μας προσφέρει ο κ. Ερντογάν, που έχει απροκάλυπτο σκοπό να καταστήσει την  Κύπρο, επαρχία της Τουρκίας;
   Όσοι θέτουν προϋποθέσεις για την λύση του Κυπριακού, που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων της  Κύπρου, αλλά και του συνόλου των κομμάτων, που έστω θεωρητικά τις θέτουν είναι απορριπτικοί;
  Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η ενότητα του ελληνισμού της Κύπρου αλλά και του όπου γης είναι αναγκαίος όρος για την δίκαιη και βιώσιμη λύση του   Κυπριακού.  Δεν μπορεί όμως να γίνουν αποδεκτές οι ύβρεις και συκοφαντίες ορισμένων  κύκλων, που συνιστούν την ισχνή μειοψηφία και που παράλογα και προφανώς άδικα, χαρακτηρίζουν την μεγάλη πλειοψηφία ως απορριπτικούς.  Όλως συμπτωματικά, είναι τα ίδια άτομα ή φορείς που στήριξαν μετά μανίας το επαίσχυντο σχέδιο Ανάν.
  Εμείς τους καλούμε να αναλογιστούν την ιστορική και εθνική ευθύνη που μας αναλογεί να συστρατευθούν μαζί μας στον αγώνα για απελευθέρωση από τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής και για την επίτευξη λύσης, που να αποκαθιστά την ενότητα της χώρας, του λαού μας, των θεσμών και της οικονομίας.
 Για μια Κύπρο, ελεύθερη, δημοκρατική, με μια διεθνή προσωπικότητα,  με μία και ενιαία κυριαρχία και με μία και μόνη ιθαγένεια.
  Κυρίες και κύριοι,
 Είναι εύλογο και κρίσιμο το ερώτημα, ποιες πρέπει να είναι οι πρακτικές μας ενέργειες  προκειμένου να φτάσουμε  σε δίκαιη και βιώσιμη λύση.
Όπως αντιλαμβάνεσθε  δεν είναι εφικτό να απαντηθεί εδώ το ερώτημα  αυτό με επάρκεια και πληρότητα. Οφείλουμε όμως να μην αντικρίζουμε με πεσιμισμό και ηττοπάθεια τα πράγματα.
  Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ζωντανή και παρούσα προς πείσμα του κ. Ερντογάν που την θεωρεί εκλιπούσα.
  Οι πολιτικές ηγεσίες της Ελλάδος και της Κύπρου, διαχρονικά έκαναν σωστά βήματα στον τομέα των διπλωματικών και ενεργειακών συνεργασιών με κράτη που μπορούν  να παίζουν  σημαντικό ρόλο στην επίλυση  του Κυπριακού και στην διαχείριση  των κοιτασμάτων φυσικού αερίου, τις οποίες πρέπει να διευρύνουν.
 Πρέπει να γίνουν βήματα επαναφοράς στην πράξη του δόγματος του ενιαίου αμυντικού χώρου και να υπάρξει η απαιτούμενη μέριμνα στον τομέα της άμυνάς μας.
  Με αυτές τις σκέψεις ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, οι όπου γης Έλληνες, ώστε ενωμένοι, πέραν και υπεράνω κομμάτων και πολιτικών αντιλήψεων  να παλέψουμε  για μια πραγματική λύση του Κυπριακού που θα εξασφαλίζει  την επιβίωση του ελληνισμού της Κύπρου και θα καθιστά  όλους τους νόμιμους πολίτες  της Κυπριακής Δημοκρατίας, ελληνοκύπριους, τουρκοκύπριους, μαρωνίτες, αρμένιους, λατίνους ισότιμους ευρωπαίους πολίτες και την Κύπρο ένα κανονικό ευρωπαϊκό κράτος.
XΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΕ κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΑΣΣΟΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Κύριε Πρέσβη,
Κύριοι Υπουργοί, Κύριοι Βουλευτές,
Κύριοι Εκπρόσωποι Ελλαδικών και Κυπριακών Κομμάτων,
Κύριε Πρύτανη, Κύριοι Πανεπιστημιακοί Κύριοι Εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων,
Κύριε Πρόεδρε της ΟΚΟΕ και της ΣΕΥΑΕΚ,
Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Κυρίες και Κύριοι,
   44 χρόνια, από το προδοτικό πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή. Το δίδυμο έγκλημα τραυμάτισε βαθιά την καρδιά της Κύπρου με τα γνωστά επακόλουθα, των οποίων τις συνέπειες βιώνουμε μέχρι σήμερα.
Αποτίουμε  ύψιστο φόρο τιμής στους αθάνατους ήρωες που θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι τη δημοκρατική νομιμότητα και την εδαφική ακεραιότητα και ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας και τιμούμε όσους έπεσαν ηρωικά στα πεδία των μαχών για την ελευθερία της πατρίδας μας.
Επίσης, ευλαβικά  κλείνουμε το γόνυ στα χιλιάδες αθώα θύματα, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που εκτελέστηκαν ή σφαγιάστηκαν από τις βάρβαρες ορδές του Αττίλα και τους τουρκοκύπριους εξτρεμιστές.
    44 χρόνια μετά και ο λαός μας ,θάβει ακόμα νεκρούς της εποχής εκείνης. Είναι οι αγνοούμενοι, των οποίων τα λείψανα ανευρίσκονται και ταυτοποιούνται, παρά  τις δυσκολίες και τα εμπόδια που βάζει η Τουρκία. Όμως, παραμένουν ακόμα πάρα πολλοί οι οποίοι εξακολουθούν να αγνοούνται και πρέπει η Τουρκία να υποχρεωθεί  να δώσει τα απαραίτητα στοιχεία για τη διακρίβωση της τύχης τους.
Κυρίες και Κύριοι,
    Πλησιάζει σχεδόν μισός αιώνας και η Τουρκία συνεχίζει την αδιάλλακτη και προκλητική στάση της. Επιδίωξή της είναι όχι μόνο να εδραιώσει και να νομιμοποιήσει την κατοχή, όχι μόνο να κεφαλαιοποιήσει τις μέχρι τώρα γενναιόδωρες παραχωρήσεις της δικής μας πλευράς στις διαπραγματεύσεις, αλλά εμμένοντας στις γνωστές αδιάλλακτες θέσεις της (εσαεί παραμονή κατοχικού στρατού, επεμβατικά και εγγυητικά δικαιώματα, ενδιάμεση συμφωνία, κλπ), και εκμεταλλευόμενη τη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή και τη διαμάχη των μεγάλων δυνάμεων και με την απειλή χρήσης βίας, προσδοκεί και πάλι σε νέες εκ μέρους μας υποχωρήσεις, για επανέναρξη των συνομιλιών.
  Ο πραγματικός στόχος της Τουρκίας είναι η διάλυση  της Κυπριακής Δημοκρατίας και η ίδρυση ενός αδύναμου, μη βιώσιμου και μη λειτουργικού κράτους, κατ' ουσίαν προτεκτοράτου που θα τελεί υπό την  πλήρη επικυριαρχία της και θα χρησιμοποιεί τους Τουρκοκύπριους  και ουσιαστικά τους έποικους, ως Δούρειο Ίππο, για την προώθηση των συμφερόντων της.
  Θα διερωτηθεί κάποιος. Τί πρέπει να γίνει; Μήπως δεν θέλετε λύση;  Η απάντηση είναι ασφαλώς και θέλουμε. Γιατί  εμείς είμαστε  εκείνοι που βιώνουμε τις συνέπειες της εισβολής. Γι' αυτό, και επιδιώκουμε μια λύση δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική, η οποία θα βασίζεται στο διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο και το ευρωπαϊκό κεκτημένο, χωρίς παρεκκλίσεις και θα κατοχυρώνει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των νόμιμων κατοίκων της Κύπρου, ως ευρωπαίων πολιτών. Θέλουμε επίσης η λύση να κατοχυρώνει την επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού, στην γη των προγόνων του. Για μια τέτοια λύση  αγωνίζεται και θα συνεχίσει  να αγωνίζεται ,ο λαός μας. Μέχρι την απελευθέρωση και επανένωση του νησιού μας.
44 χρόνια ο λαός μας συνεχίζει απτόητος τον Αγώνα και την Αντίστασή του. Δεν συνθηκολογεί με τον Αττίλα και δεν αποδέχεται σχέδια που του προτείνουν οι σύγχρονοι Δαναοί, τα οποία νομιμοποιούν την κατοχή των σκλαβωμένων ελληνικών εδαφών μας, εκχωρούν τα σπίτια και τους τάφους των προγόνων μας και οδηγούν στην Τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου.
Κυρίες και Κύριοι,
   Για να αντιμετωπισθεί η Τουρκική απειλή,  η επιθετικότητα και προκλητικότητά της, στη Θράκη ,το Αιγαίο και την Κύπρο, απαιτείται η χάραξη ενιαίας εθνικής στρατηγικής  Ελλάδας-Κύπρου,η δημιουργία ισχυρής αποτρεπτικής δύναμης, η διεύρυνση των διπλωματικών μας ερισμάτων, η ενίσχυση των περιφερειακών συμμαχιών και η δημιουργία νέων, η αξιοποίηση της γεωστρατηγικής μας θέσης, η ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης και τέλος η συσπείρωση και συστράτευση ολόκληρου του Ελληνισμού και προπάντων εθνική ομοψυχία.

Σας ευχαριστώ που τιμάτε με την παρουσία σας τη σημερινή εκδήλωση.