Η ΟΚΟΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ 15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ      ΓΙΑ ΤΙΣ 20-21 ΜΑΪΟΥ 2017     


Το  Κεντρικό Συμβούλιο αποφάσισε, κατά τη συνεδρίασή του της 19ης Νοεμβρίου 2016  στην Αθήνα, να προκηρύξει το 15ο Τακτικό Συνέδριο της Ο.Κ.Ο.Ε. για τις 20 και 21 Μαΐου 2017.

Η εναρκτήρια τελετή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 και ώρα 10.30 π.μ. στην Αθήνα. Θα προσκληθούν πολιτικές προσωπικότητες από Κύπρο και Ελλάδα για να χαιρετίσουν το Συνέδριο και να ενημερώσουν τος συνέδρους.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Κεντρικου Συμβουλίου της Ομοσπονδίας  θα διεξαχθούν την επομένη 21 Μαΐου 2017 ημέρα Κυριακή και από ώρα 12 έως 13 μ.μ.στο χώρο του Συνεδρίου.

Με σκοπό την εύρυθμη διεξαγωγή του Συνεδρίου και της εκλογικής διαδικασίας, σας αποστέλλουμε συνημμένα, σχετικές διευκρινίσεις με βάση τις σχετικές διατάξεις του Καταστατικού και παρακαλούμε να μας γνωρίσετε έγκαιρα (ως τις 11 Μαρτίου 2017), τυχόν θέματα που θα επιθυμούσατε να προτείνετε, βάση της παραγράφου Π β, του άρθρου 7, προκειμένου να καταστεί δυνατή η έγκαιρη κατάρτιση και αποστολή της ημερήσιας διάταξης του Συνεδρίου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΦΟΡ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΑΤΤΙΚΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΦΟΡ.ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΟΚΟΕ

ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρατίθενται παρακάτω οι αναγγελθείσες εκλογικές διαδικασίες για το 15ο Συνέδριο της ΟΚΟΕ οι ημερομηνίες, η διαδικασία επιτήρησης, και τα αποτελέσματα.

Οι σχετικές αρχαιρεσίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί, το αργότερο, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017.

Αναγγελθείσες εκλογικές διαδικασίες από τα σωματεία μέλη για το 15ο Συνέδριο της Ο.Κ.Ο.Ε. και Αποτελέσματα